Hodnocení obchodu

5,0 100 hodnocení
Přidat hodnocení
5
96x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DT Avatar autora Daniela Tomsová | 10.12.2019
Spokojená jsem velice :) 4Ocean náramky se dají v ČR špatně sehnat. Klidně bych byla pro, kdyby byla možnost zařadit více produktů, které mají na stránkách (skládací brčka v pouzdře, trička, apod.)
PH Avatar autora Petra Hajdová | 10.12.2019
Velmi rychlá komunikace a okamžité odeslání a vyřízení. Maximálně doporučuji.
Avatar autora Martina Říhová | 3.12.2019
Takhle by měl fungovat každý e-shop. Intuitivní, bezproblémový, rychlý. Budu určitě doporučovat ;) Děkuji, a přeji hodně zdaru.
Avatar autora Marcela Šemelíková | 3.12.2019
Vše bez problémů.
IK Avatar autora Ing. Galina Marianna Kortanová | 29.11.2019
Maximální spokojenost, přehledné webovky, výborná komunikace, rychlé dodání.
LR Avatar autora Lenka Rothová | 17.11.2019
Rychlé dodání,vše v naprostém pořádku :-) velká spokojenost
BV Avatar autora Barbora Veselá | 14.11.2019
Objednávala jsem větší množství náramků 4Ocean do vánočních balíčků pro naše zaměstnance. Komunikace s obchodem byla perfektní a vše proběhlo hladce. Moc děkuji :-)
PM Avatar autora Petr Mikulenka (Administrátor) 24.11.2019
Děkujeme za vaši objednávku a věříme, že se náramky 4Ocean budou všem líbít! Jsme rádi, že spolu s námi touto cestou pomáte zlepšovat čistotu oceánu i pobřeží.
KM Avatar autora Kateřina Mudrová | 3.11.2019
rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku i když na fakturační adresu místo dodací
KN Avatar autora Karel Novák | 29.10.2019
Velmi rychlé doručení, vše proběhlo v pořádku. Doporučuji.
VV Avatar autora Veronika Vášová | 23.10.2019
Rychlé vyřízení objednávky, ale poslali ji na fakturační adresu, byť jsem uváděla jinou dodací a ta je uvedena i ve faktuře. Ale náramek dorazil, takže v poho ????.
PM Avatar autora Petr Mikulenka (Administrátor) 23.10.2019
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení i upozornění. Jsme rádi, že i přes naší chybu v doručovací adrese, k vám zboží v pořádku dorazilo.
I Avatar autora Iva | 22.10.2019
Objednávka byla opravdu velmi rychle vyřízena. Vyzvedávala jsem na prodejně a pán byl velmi milý a vstřícný.
JP Avatar autora Jitka Pr | 21.10.2019
Rychle prislo a postovne za naramek za bezkonkurencni cenu. Jednoznacne doporucuji.
DB Avatar autora Denisa Bartošová | 20.10.2019
Vždy rychlé dodání a milá komunikace
IP Avatar autora Ivana Papírková | 16.10.2019
Vše super! Bleskurychlé zaslání, výhodné ceny...
KS Avatar autora Kateřina Sýkorová | 2.10.2019
Rychlé dodání, skvělý přístup, zboží v pořádku.
KP Avatar autora Kristyna Podesvova | 22.9.2019
v pořádku
FH Avatar autora František Horváth | 20.9.2019
Rychlé dodání, za mě spokojenost
DK Avatar autora David Klimeš | 18.9.2019
rychlé dodání, vše OK
AB Avatar autora Aleš Bohatý | 15.9.2019
Nejrychlejsi dodani ever, cenim!
RN Avatar autora Regina Novotná | 29.8.2019
Rychlé dodání, vše v pořádku.

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 100

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.